ПРУЖИНИ

Всички продукти на IRONMAN 4x4 са с Гаранция 3 години или 60.000 км.
suspension-warranty-icon

IRONMAN 4x4  произвежда широка гама от винтови пружини за да отговарят на редица оценки за натоварване , като са проектирани за поддържане на оптимален просвет.
Винтовите пружини  произведени от IRONMAN 4x4  се подлагат на производствени процеси за да се гарантира възможно най-високо качество като в това число и CNC Cold Coiled.
CNC Cold Coiled:
Всички IRONMAN 4x4  винтови пружини са CNC Cold Coiled да се гарантира перфектна прецизност  и точност. Резултатът от студено навиване означава че пружините са подложени на по-ниско топлинно нагряване по време на производствения процес  за да спомогне за поддържането на свойствата на материалите което води до по-дълъг живот.
Bar Peeled :
Това  е процес на обработване  на материал за точния размер преди навиване. Това гарантира че  диаметърът остава постоянен и без пропуски / пукнатини и неравности / по цялата дължина.
Shot Peened:
Това  е процес който  манипулира повърхностно за да намали напрежението на материала, което значително подобрява работата и живота на пружината.
Triple Scragged :
Това е процес  при който всяка намотка изцяло се компресира в твърдо състояние - 3 пъти  за да сведе до минимално уреждане на пружината.
Progressive and Linear Rate :
Използва се в съответствие с предпочитанията на първоначалните производители на превозни средства, прогресивни пружини увеличават скоростта като пружината се свива/компресира.Поддържа постоянна скорост в целия си диапазон.
Всички винтови пружини  са защитени с електро-статично прахово покритие като защита от износване и устойчивост.

 

This slideshow requires JavaScript.


За повече информация моля свържете се с нас или с нашите ПАРТНЬОРИ .