IRONMAN 4×4

 

about_header_pic01

Продуктите на Ironman 4x4 са проектирани в Австралия и разпространени по целия свят. Първоначално създаден в Мелбърн през 1958 г. като производител на части за окачване  име Jacob Spring Works.ing Works.

 Компанията през 1982 г. се оформя като JSW Parts за проектиране и доставка на ресори и винтови пружини за автомобили, камиони, автобуси и автомобили 4х4.

 JSW Части скоро става известен като производител и доставчик на окачване части по целия свят.
През 1988 JSW Parts стартира марката Ironman 4x4 за производство на  усилено окачване в отговор на нарастващата популярност на автомобили 4х4 като признава че стандартните системи за окачване сам не са предназначени да се справят с допълнителни натоварвания .

 

untitled-1c    home-1

 

Водени от експлозивни продажбите на Ironman 4x4  през 2004 г.се разширява бързо за да отговори на търсенето на любителите на офроуд които търсят решения които да позволят на своите 4x4 превозни средства да излизат извън пътя натоварени  с аксесоари като лебедки, защитни решетки, усилени брони и други офроуд аксесоари.

depozit-0

Днес по-голямата част от континента Австралия служи като идеалното място за изпробване на продуктите на Ironman 4x4 , така че независимо дали пресичате гористи местности по неравни терени в търсене на приключения или просто шофирате децата си до училище в местна предградие, Ironman 4x4 може да предложи комфорт и стабилност за вашият  4x4 автомобил.

melbourne-4x4-show-2013-1despre-noi-harta

Много организации като флота и военни по света са признали дизайна на качеството на Ironman 4x4 продукти.

 

Също така продуктите на Ironman 4x4 са избрани по целия свят от офроуд състезатели в престижни национални състезание като рали Дакар което е едно голямо предизвикателство и 100% тест за окачването Ironman 4x4.

Ironman 4x4 осигурява и предоставя  иновативни  решения за всички сектори в рамките на 4x4 индустрия, с гъвкав подход на мислене независимо дали става дума за отдих, военна или търговска употреба, ние в Ironman 4x4 спокойно може да кажем че нашето мото е :

WE NEVER LET YOU DOWN!

За повече информация www.ironman4x4.com